AcasăSOCIALAccident feroviar grav la Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit violent....

Accident feroviar grav la Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit violent. Întârzieri de zeci de minute – FOTO

accidentAccident feroviar grav la Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit violent. Întârzieri de zeci de minute - FOTO

Accident grav la Fetești. Două marfare s-au lovit violent, miercuri noaptea, în jurul orei 23.22, pe Magistrala M 800 București-Constanța.

Coliziunea a avut loc între locomotiva unui tren care circula și o altă garnitură care era staționată. Trenul 60514 aparținând Tim Rail Cargo remorcat cu EA 194 (CFR Călători) a intrat în trenul 50790 aparținând Express Fowarding remarcat cu DA 1655 (DB CARGO), transmit autoritățile.

În urma tamponării, patru vagoane din compunerea primului tren de marfă au deraiat, iar din cel de-al doilea tren au deraiat 14 vagoane, iar locomotiva s-a răsturnat.

foto: CFR SA

Unul dintre trenuri era încărcat cu fier vechi, iar celălalt cu ciment. În urma coliziunii, o parte din încărcătură a ajuns pe calea ferată iar circulația trenurilor pe linia ferată București – Constanța a fost blocată timp de mai multe ore.

În urmă cu o săptămână a mai avut loc un accident tot la Fetești. Atunci un tren de marfă a deraiat și cinci vagoane din cele 40 ale garniturii sărind de pe șine.

Trenurile au întârzieri de sute de minute

În urma vijeliilor care au avut loc miercuri noaptea este haos. Mai multe trenuri au fost anulate, iar altele au întârzieri de sute de minute.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a țării, și în zona municipiului București, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare și în alimentarea cu energie electrică la rețeaua de tracțiune a trenurilor și alimentare a stațiilor, trenurile de călători înregistrează întârzieri de până la 420 minute”, a anunțat CFR SA.

În zona stației Fetești, unde a avut loc accidentul (pe relația București – Constanta și retur) se circulă pe rute deviate. De asemenea au fost anulate mai multe trenuri.

author avatar
Andreea Vlad
441 afisari

2 COMENTARII

  1. Sica era mecanic pe locomotiva partidullui, ce-ai facut Sica, ai deraiat partidul, erai in starea ta naturala

  2. De cand cu galbejitii astia care ne conduc, s-a Celentanizat Romania, incercam sa uitam ca PNL ne conduce spre dezastru total, de aiai o iau oamenii pe beutura, ca il au pe Orban ca exemplu , al carui deviza este – Beau deci conduc – si asta au si facut, ca sa nu mai spun de tovarasul Petrov, care duhnea la televizor cand aparea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger