AcasăSOCIALAccident cumplit. Un tânăr a murit, alți trei au fost duși de...

Accident cumplit. Un tânăr a murit, alți trei au fost duși de urgență la spital

Accident cumplit. Un tânăr a murit, alți trei au fost duși de urgență la spital (sursa foto: Facebook/ISU Giurgiu)

Salvatorii giurgiuveni au intervenit cu mai multe echipaje și autospeciale în ajutorul victimelor unui accident cu urmări grave.

Nefericitul eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism în care se aflau patru tineri, cu vârste între 17 și 19 ani, a avut loc în localitatea Comasca, marți seară, în jurul orei 21.30, din câte au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu.

La momentul la care au ajuns în zonă, salvatorii au găsit mașina în afara șoselei. Au intervenit rapid în ajutorul celor patru tineri. Doi dintre ei – o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani – au fost găsiți inconștienți, fiind preluați urgent și duși cu ambulanțele la spital. O altă fată, în vârstă de 19 ani, a fost găsită conștientă. Și ea a fost transportată la spital, de această dată cu o autospecială SMURD.

Din păcate, însă șoferul, un tânăr de doar 18 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Și, deși au fost făcute manevre de resuscitare, eforturile salvatorilor de a-l menține în viață nu au avut efectul scontat, băiatul fiind declarat decedat, potrivit aceleiași surse.

272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger