AcasăSOCIALAccident cumplit: o femeie și fetița ei, spulberate de o mașină. Copila...

Accident cumplit: o femeie și fetița ei, spulberate de o mașină. Copila a murit

Un accident cumplit a avut loc joi dimineață în județul Prahova. Salvatorii au intervenit de urgență la fața locului.

O femeie și fetița ei au fost lovite de o mașină, în timp ce încercau să traverseze o stradă. Totul s-a întâmplat pe DJ 102 E, la intrarea în comuna prahoveană Plopu, din câte s-a aflat de la Poliție. Alertați despre producerea accidentului, salvatorii au intervenit la fața locului.

Din păcate, s-a aflat că, în urma impactului, copila în vârstă de 8 ani și-a pierdut viața. Mama ei a fost rănită și a fost dusă la spital, pentru a primi mai multe îngrijiri medicale.

Primele informații furnizate de polițiști

Din câte s-a aflat de la oamenii legii, la volanul autoturismului implicat în acest accident se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani. „La data de 12 mai a.c., în jurul orei 7.30 în comuna Plopu, pe DJ 102 E s-a produs un accident rutier.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile”, au transmis polițiștii, citați de mediafax.ro.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul cu urmări grave.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger