AcasăSOCIALTELEORMAN. Accident cumplit, a fost activat Planul Roșu! Bilanțul tragediei

TELEORMAN. Accident cumplit, a fost activat Planul Roșu! Bilanțul tragediei

Accident cumplit în Teleorman. Cinci oameni au murit (sursa foto: romaniatv.net)

Un accident cu urmări foarte grave s-a produs în noaptea de duminică spre luni în județul Teleorman. Cinci oameni și-au pierdut viața.

În accidentul ce a avut loc în zona localităţii Drăgăneşti Vlaşca, din Teleorman, au fost implicate un microbuz și un TIR. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție, iar la fața locului au ajuns și au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor – ambulanțe, pompieri, inclusiv cu o autospecială de descarcerare, dar și polițiști.

„În urma impactului, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în autoutilitară”, a transmis Poliţia Teleorman, luni dimineaţă, conform romaniatv.net.

A intervenit descarcerarea

Din câte au anunțat reprezentanții ISU Teleorman, în microbuz se aflau opt oameni. „Sosite la locul producerii evenimentului, forţele de intervenţie au constatat că dintre cei opt pasageri ai microbuzului, trei prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, doi se aflau în stare gravă iar alţi trei erau încarceraţi, cu multiple traumatisme. Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, victimele au fost eliberate rapid din caroseria deformată şi predate echipajelor medicale”, precizează sursa citată, conform Agerpres.

Potrivit aceleiași surse, patru dintre cele opt victime au fost duse la spital, ”în stare comatoasă, cu multiple traumatisme, iar una a fost asistată medical la fața locului”. Șoferul autotrenului – despre care s-a anunțat că nu a suferit leziuni grave – a refuzat transportul la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs acest accident foarte grav în urma căruia cinci oameni au pierit.

325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger