AcasăSOCIALAccident cumplit în Sibiu: patru oameni și-au pierdut viața. Imagini de la...

Accident cumplit în Sibiu: patru oameni și-au pierdut viața. Imagini de la fața locului (VIDEO)

Accident cumplit în Sibiu: patru oameni și-au pierdut viața. Imagini de la fața locului (VIDEO)

Patru oameni au pierit în urma unui accident foarte grav, ce a avut loc în dimineața zilei de vineri, 23 iulie.

Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului cu mai multe autospeciale nu au mai putut face nimic pentru a-i scăpa pe cei patru oameni din ghearele morții.

Din câte a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, într-o intervenție la Digi24, accidentul a avut loc la intersecția Căii Șurii Mici cu DN7H.

Din primele verificări derulate de către oamenii legii s-au stabilit și primele concluzii cu privire la condițiile care au dus la producerea coliziunii cu urmări cumplite. ”Se pare că, din primele cercetări, șoferul autoturismului ar fi pătruns în intersecție fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu ansamblul unui TIR care circula regulamentar și fiind proiectat ulterior într-un alt autovehicul care circula regulamentar dinspre localitatea Ocna Sibiului”, a anunțat Elena Welter.

Potrivit oficialului IPJ Sibiu, s-a constatat că în urma accidentului au rezultat ”patru victime decedate, toate se aflau în primul autoturism implicat în accident. Este vorba de 4 adulți, se pare că sunt 2 bărbați și 2 femei”.

Accident, joi, pe Centura Capitalei: a intervenit elicopterul SMURD

În cursul zilei de joi, 22 iulie, salvatorii au intervenit cu un elicopter SMURD pentru a prelua o persoană despre care s-a aflat, din direcția Centrului Infotrafic, că a fost grav rănită ca urmare a unui accident ce a avut loc în cursul dimineții, pe DNCB (Centura București), la kilometrul 47, în zona localității Chiajna, din județul Ilfov.

A fost vorba despre o coliziune între un autoturism și un camion, în urma căreia șoferul mașinii mici a fost rănit.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger