AcasăSOCIALAccident cumplit în Portul Constanța: un bărbat de 58 de ani și-a...

Accident cumplit în Portul Constanța: un bărbat de 58 de ani și-a pierdut viața

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: replicaonline.ro)

Un accident cu urmări grave s-a produs, în cursul nopții de luni spre marți, în incinta Portului Constanța. Salvatorii au fost chemați de urgență să intervină în ajutorul unui bărbat, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l scăpa pe acest om din ghearele morții.

Din primele informații, a fost vorba despre un accident feroviar. Bărbatul ar fi încercat să traverseze calea ferată, fiind lovit de o locomotivă aflată în mers.

Polițiștii au mers la fața locului

,,La data de 2 mai a.c., în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanța, s-a produs un accident feroviar.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers”, au transmis reprezentanții IPJ.

Conform sursei citate, în urma accidentului feroviar bărbatul a decedat.

Nenorocirea în urma căreia a sfârșit bărbatul a dus la declanșarea unei anchete de care se ocupă oamenii legii constănțeni. În cazul de față s-a întocmit dosar de cercetare penală „pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, s-a mai precizat de la nivelul IPJ.

author avatar
Andrei Coman