AcasăSOCIALAccident cumplit în Mehedinți! Căruță izbită de o mașină - un mort...

Accident cumplit în Mehedinți! Căruță izbită de o mașină – un mort și patru răniți – VIDEO

sursa foto: editie.ro

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineață, în județul Mehedinți. Atât cadrele medicale, cât și polițiștii au ajuns la fața locului. Salvatorii au acordat de urgență primul-ajutor victimelor. Cinci oameni au fost răniți în urma unui impact violent.

Accidentul a avut loc pe pe DJ 564, în localitatea Viașu, din comuna Pătulele, județul Mehedinți. Au fost implicate un autoturism și o căruță trasă de un tractor.

În urma accidentului, cinci oameni au fost grav răniți, patru dintre ei fiind transportați la spital, cu politraumatisme, conform antena3.ro. Din păcate, una dintre victime, o femeie, a murit, anunță aceeași sursă. Victima a fost supusă manevrelor de resuscitare mai multe zeci de minute, dar acestea nu au avut succes, astfel că femeia a fost declarată decedată.

Se pare că tractorul era condus de un bărbat din comuna respectivă, iar în căruță se aflau membri ai familiei acestuia.

Polițiștii au început cercetările

La fața locului au ajuns și polițiștii, care au început cercetările. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, din câte a anunțat poliția. Rămâne ca oamenii legii să stabilească toate condițiile în care s-a produs acest accident cu urmări grave.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța.

Din accident a rezultat rănirea a cinci persoane. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Mehedinți, potrivit editie.ro.

author avatar
Andrei Coman
312 afisari

5 COMENTARII

  1. Caruta avea ITP si asigurare?dar sistem de franare si semnalizare?…..cu siguranta…era caruta imperiala a lui Napoleon

  2. De cand este legal sa transporti persoane intr-o caruta nesemnalizata si tractata de un tractor neinmatriculat, pe un drum public???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger