AcasăSOCIALAccident cumplit în Constanța. Un TIR a ajuns într-o râpă, șoferul a...

Accident cumplit în Constanța. Un TIR a ajuns într-o râpă, șoferul a murit – VIDEO

(sursa foto: cugetliber.ro)

Un accident grav a avut loc, la primele ore ale zilei de vineri, în județul Constanța. Un TIR a ieșit de pe carosabil și a căzut în gol, ajungând într-o râpă.

Salvatorii – cadre medicale și pompieri – au intervenit în număr mare la fața locului, s-au folosit echipamente de descarcerare, însă din păcate s-a aflat că șoferul mastodontului, un tânăr în vârstă de doar 23 de ani, nu a putut fi salvat.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, înainte de ivirea zorilor, autotrenul a fost foarte puternic avariat.

Ce au stabilit polițiștii din primele cercetări

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța).

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri”, au transmis reprezentanții IPJ Constanţa, potrivit romaniatv.net.

Cauzele care au dus la producerea acestui accident urmează să fie stabilite de către polițiști.


Un om a murit în urma unui accident, pe DN22, în județul Tulcea

Din păcate, nu este singurul accident mortal ce a avut loc, în ultimele ore, în România.
Joi seară, Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunțat că pe DN 22, în comuna Văcăreni, din județul Tulcea, ”s-a produs un accident rutier, în care un autoturism a lovit un atelaj hipo nesemnalizat, impact în urma căruia căruțașul a decedat”.

Ca urmare a acestui nefericit eveniment rutier, circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger