AcasăSOCIALAccident cumplit: Două femei care se întorceau de la un priveghi, lovite...

Accident cumplit: Două femei care se întorceau de la un priveghi, lovite de o mașină. Tragedia, în Bihor

sursa foto: realitatea.net

Un accident cu urmări cumplite, soldat cu decesul a două femei, s-a produs într-o localitate din Bihor.

În ciuda eforturilor pe care le-au depus cadrele medicale ajunse la fața locului, pentru a se salva, veștile au fost dintre cele mai rele, cele două victime fiind declarate decedate.

Cele două femei, una în vârstă de 73 de ani și cealaltă de 77 de ani, au sfârșit luni seară, 29 ianuarie, după ce au fost lovite de un autoturism. Nenorocirea a avut loc în localitatea Gepiu, din judeţul Bihor. Victimele se întorceau acasă de la un priveghi, potrivit realitatea.net.

Accidentul, în localitatea bihoreană Gepiu

La locul accidentului au ajuns atât cadre medicale, cât și polițiști, oamenii legii urmând să stabilească, în urma unor cercetări, cum anume s-a produs evenimentul rutier cu urmări înfiorătoare.

„Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18,46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe DN 79, în localitatea Gepiu, judeţul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroşat doi pietoni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Fărcuţa.

S-au făcut manevre de resuscitare

După ce s-a dat alerta la 112, fiind semnalată producerea accidentului, la fața locului au ajuns cadre medicale. Ambele victime, care, în urma impactului, au suferit leziuni, au fost supuse manevrelor de resuscitare. Din păcate, însă, eforturile personalului medical nu au dat roadele sperate, astfel că a fost declarat decesul celor două victime lovite de mașină.

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 şi 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu judeţul Bihor”, a anunțat reprezentantul Poliţiei Bihor.

author avatar
Andrei Coman
185 afisari

4 COMENTARII

  1. Mesajul ascuns; nu mai mergeți la priveghi!
    De ce a fost nevoie să se spună de unde veneau? Ce însemnătate are?

    • au diluat cu detalii
      pt. ca shoferu „este cunoscut”,
      ca o parere.
      (nu au dat macar asl.ul shoferului/shoferitzei)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger