AcasăSOCIALAccident cumplit cu un microbuz, în Neamț: doi oameni au murit. Imagini...

Accident cumplit cu un microbuz, în Neamț: doi oameni au murit. Imagini dramatice de la fața locului – VIDEO

(sursa foto: stiri-neamt.ro)

Doi oameni au pierit în urma unui accident grav în care a fost implicat un microbuz destinat transportului de persoane. Totul s-a întâmplat marți, în județul Neamț.

Mai exact pe DN 15 Piatra Neamț – Bicaz, pe raza localității Tarcău, din câte au anunțat oficialii Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Primele informații indicau faptul că nenorocirea s-a produs ”după ce un autocamion a acroșat limitatorul de înălțime al unui pod, care a căzut peste un microbuz de transport persoane”, conform aceleiași surse.

Ce au găsit salvatorii la fața locului

După ce s-a dat alerta la numărul unic de urgențe, 112, salvatorii – cadre medicale, dar și pompieri – au intervenit în număr mare la fața locului, pentru a sări în ajutorul victimelor. Din nefericire, s-a aflat că nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea a doi oameni, care nu au supraviețuit acestui tragic eveniment rutier. De asemenea, s-a aflat că o altă victimă rănită în acest accident a fost supusă manevrelor de resuscitare.

”În urma accidentului produs, o grindă de la un pod CFR a căzut pentru un microbuz. Au rezultat patru victime, din păcate, două decedate, iar alte două au fost scoase de pompieri. Una era în stare de conștiență, iar cealaltă era inconștientă. Acesteia i s-au acordat măsuri de resuscitare, după care a fost preluată de ambulanța de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportată de urgență la spital. Se lucrează pentru îndepărtarea grindei căzute peste microbuz”, din câte a precizat Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț, într-o intervenție telefonică la Antena3.

De altfel, din primele imagini surprinse la fața locului se poate observa că a fost adus un autovehicul de mari dimensiuni, pentru a putea fi ridicată acea grindă metalică. De asemenea, imaginile surprind și intervenția pompierilor, în cazul microbuzului puternic avariat în urma impactului.

Circulația în zonă a fost blocată temporar.

294 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger