AcasăSOCIALAccident cu urmări grave. Șapte oameni, inclusiv un copilaș, duși la spital/A...

Accident cu urmări grave. Șapte oameni, inclusiv un copilaș, duși la spital/A intervenit descarcerarea

Accident cu urmări grave. Șapte oameni, inclusiv un copilaș, duși la spital/A intervenit descarcerarea (sursa foto: romania24.ro)

Mai multe autospeciale ale salvatorilor au intervenit, luni, pe o stradă din Cluj-Napoca, după ce s-a anunțat producerea unui accident rutier. Nu mai puțin de trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane, între ele și un copilaș, au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Doi adulți au rămași blocați într-una dintre mașinile implicate în nefericitul eveniment rutier. În ajutorul lor au intervenit pompierii, cu echipamente de descarcerare. E vorba despre un bărbat în vârstă de 85 de ani și despre o femeie de 50 de ani, ambii fiind transportați la spital.

Șapte persoane, transportate la spital

Tot la spital au ajuns și alți patru adulți, dar și un copilaș. „În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras în siguranţă un bărbat de 85 de ani şi o femeie de 50 de ani, care au fost transportaţi la spital.

De asemenea, au fost transportaţi la spital alţi patru adulţi, precum şi un minor de un an şi patru luni. Cu toţii erau conştienţi şi cooperanţi”, a anunțat ISU Cluj, potrivit news.ro.

Către locul unde s-a produs accidentul rutier în care au fost implicate cele trei autoturisme au fost direcționate două autospeciale de la ISU, cu modul de descarcerare, precum și un echipaj de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple. Totodată, au fost trimise în sprijin și trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Accident cu trei persoane rănite, în Vrancea

foto: ISUVrancea

Din păcate, nu a fost singurul accident la care a fost necesară, luni, intervenția salvatorilor. Din câte a anunțat ISU Vrancea, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, în jurul orei 11.00, la un accident rutier produs pe Calea Moldovei din municipiul Focșani.

S-a aflat că două autocamioane și un autoturism au fost implicate în acest accident, iar în urma impactului trei femei au rămas blocate în autoturism.

„Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului pompierii s-au deplasat cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, la locul evenimentului s-au deplasat și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (S.A.J.).

Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele surprinse în autoturism au fost evacuate. Acestea au fost preluate și transportate la spital de ambulanțele S.A.J.”, au mai precizat reprezentații ISU Vrancea.

În ambele cazuri, polițiștii urmează să lămurească, în cadrul unoer cercetări, condițiile în care s-au produs aceste accidente rutiere.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger