AcasăSOCIALAccident cu urmări grave: patru oameni au fost răniți. Salvatorii suceveni, chemați...

Accident cu urmări grave: patru oameni au fost răniți. Salvatorii suceveni, chemați de urgență

(sursa foto: ISU Suceava)

Un accident rutier cu urmări grave a avut loc luni după-amiază, 8 noiembrie, în județul Suceava.

Salvatorii suceveni au fost alertați despre producerea impactului dintre două autoturisme și au intervenit cât au putut de repede în zonă, pentru a le acorda îngrijiri medicale victimelor.

Din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul în care au fost implicate cele două autoturisme a avut loc pe DN 17 Suceava – Gura Humorului, la ieșirea din localitatea suceveană Stroiești către Ilișești. S-a mai aflat că patru oameni au fost răniți, în urma acestei coliziuni.

Rămâne ca polițiștii să stabilească, în urma cercetărilor pe care le derulează la fața locului, condițiile exacte în care s-a produs nefericitul eveniment rutier în urma căruia cei patru oameni au ajuns în grija cadrelor medicale.

A fost accident, luni, și pe DN 2 Suceava – Fălticeni

Din păcate, nu este singurul accident ce a avut loc, luni, în județul Suceava. Tot din direcția Centrului Infotrafic s-a anunțat, de această dată în dimineața zilei de 8 noiembrie, că doi oameni au fost răniți ușor, în urma unei coliziuni rutiere.

S-a întâmplat pe DN 2 Suceava – Fălticeni, în zona localității sucevene Cumpărătura. Și de această dată a fost vorba despre o coliziune în care au fost implicate două autoturisme.

385 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si totul se datoreaza strazilor mai inguste, la noi, curbelor mai stranse, santurilor mai adanci… ce ti-e domnule si cu drumarii astia. Nu mai poate omul sa mearga cu 200 km la ora si sa transmita in direct „vitejia” din cauza jafurilor astea de strazi. Am sa dau in judecata guvernul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger