AcasăSOCIALAccident cu urmări grave în Afumați, Ilfov - pieton lovit mortal de...

Accident cu urmări grave în Afumați, Ilfov – pieton lovit mortal de un autoturism

Accident cu urmări grave în Afumați, Ilfov - pieton lovit mortal de un autoturismAccident cu urmări grave în Afumați, Ilfov - pieton lovit mortal de un autoturism (sursa foto: facebook)

Din păcate, s-a aflat că în dimineața zilei de joi, 9 decembrie, în localitatea ilfoveană Afumați a avut loc un accident rutier cu urmări grave.

Din câte informează Centrul Infotrafic, totul s-a întâmplat pe DN2, unde „s-a produs un accident rutier în care un pieton care traversa drumul regulamentar, a fost lovit mortal de un autoturism”.

Ca urmare a producerii acestui accident, traficul rutier a fost afectat. „Sensul de mers Afumați – București este oprit, circulându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției”, anunță aceeași sursă.

Carambol în Capitală

Și tot în dimineața zilei de joi a avut loc, de această dată în Capitală, un carambol în care au fost implicate mai multe autoturisme – VEZI AICI.

Din datele făcute publice de Centrul Infotrafic joi dimineață, 9 decembrie, la ora 7, se circula în condiții de ceață pe mai multe artere rutiere din județele: Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Ialomița, Prahova și Vâlcea, „iar în funcție de condițiile locale, se poate forma poleiul”.

„Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă tot în condiții de ceață, vizibilitatea scăzând sub 200 metri, iar pe alocuri chiar sub 50 metri, valorile de trafic fiind reduse momentan”, din câte au informat reprezentanții Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger