AcasăSOCIALAccident cu urmări grave! A intervenit descarcerarea. Trei tineri, duși la spital!

Accident cu urmări grave! A intervenit descarcerarea. Trei tineri, duși la spital!

Accident cu urmări grave! A intervenit descarcerarea. Trei tineri, duși la spital!Accident cu urmări grave! A intervenit descarcerarea. Trei tineri, duși la spital!(foto: ISU Botoșani)

Un accident în urma căruia mai mulți tineri au avut de suferit a avut loc în Botoșani. Salvatorii de la ISU au intervenit de urgență, fiind folosite echipamentele de descarcerare, pentru scoaterea unuia dintre răniți din mașina implicată în nefericitul eveniment rutier.

Patru tineri au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Accidentul s-a produs miercuri seară pe strada Bucovina, din orașul Botoșani. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, inclusiv cu o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMUD și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

(foto: ISU Botoșani)

„Un tânăr de 23 ani, pasager pe scaunul din stânga – spate a fost găsit încarcerat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage, în siguranță”, din câte au anunțat reprezentanții ISU Botoșani.

Trei dintre cei patru tineri au fost duși cu ambulanțele la spital, iar „al patrulea a refuzat ajutorul medicilor”. E vorba despre persoane în vârstă de 22, 23 și 28 de ani, care au suferit traumatisme.

Accident cu victime și pe DN6, în Caraș-Severin

Tot miercuri seară s-a anunțat că trei oameni au fost răniți și duși la spital, ca urmare a producerii unui alt eveniment rutier.

E vorba despre un accident ce a avut loc pe pe DN 6 Caransebeș – Orșova, în zona localității Valea Timișului, din județul Caraș-Severin, conform Centrului Infotrafic. Mai exact, despre o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger