AcasăSOCIALAccident cu urmări cumplite. Tânăr surprins de un mal de pământ, în...

Accident cu urmări cumplite. Tânăr surprins de un mal de pământ, în timp ce muncea – VIDEO

Accident cu urmări cumplite. Tânăr surprins de un mal de pământ, în timp ce muncea - VIDEO (sursa foto: captură video)

Un episod cu urmări dramatice a avut loc sâmbătă, într-o localitate din județul Galați. Salvatorii au intervenit de urgență în ajutorul unui bărbat care a căzut victimă unui accident de muncă.

Din păcate, s-a aflat că tânărul în vârstă de 33 de ani, care lucra la o rețea de canalizare din Șendreni, a murit, potrivit news.ro. Totul, după ce un mal de pământ s-a surpat, în timp ce omul lucra.

S-a dat alerta, iar la fața locului au ajuns – din câte se poate vedea din imaginile surprinse în timpul intervenției – mai mulți pompieri, dar și echipaje la SMURD. S-a încercat să se ajungă cât mai repede la victimă, în speranța că omul va putea fi salvat. Din nefericire, tânărul nu a supraviețuit acestui accident.

La locul dramei au ajuns și polițiștii, cărora le revine misiunea de a stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest episod nedorit.

Un accident similar și la Vaslui

La începutul lunii martie, se aflase că pompierii vasluieni interveniseră la rândul lor, cu mai multe echipaje, pentru salvarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ.
”După extragerea de sub malul surpat, pompierii si echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse de salvatori, în cele din urmă victima nu a putut fi resuscitată”, anunțau, pe 2 martie, reprezentanții ISU Vaslui, via Facebook.