AcasăSOCIALAccident cu un microbuz și un autoturism, în Vrancea. Salvatorii au intervenit...

Accident cu un microbuz și un autoturism, în Vrancea. Salvatorii au intervenit la fața locului

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

O coliziune în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism a avut loc luni dimineață într-o localitate din județul Vrancea. Anunțați despre producerea accidentului, salvatorii au intervenit la fața locului. Conform primelor informații, doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc luni dimineață. Din primele date, în microbuz se aflau 9 persoane, iar în autoturism doi pasageri.

Coliziunea s-a produs pe DN 2 E85, în localitatea Bizigheşti, din județul Vrancea, iar în urma impactului a fost solicitată ambulanţa pentru cei doi pasageri din autoturism, potrivit realitatea.net.

Urmează să se facă cercetări pentru a se stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Accident rutier grav în județul Suceava – un om a murit

Nu este, din păcate, singurul eveniment rutier cu victime, ce a avut loc în țară în ultimele zeci de ore. Duminică seară, 4 decembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava a anunțat că salvatorii au intervenit la locul unui accident ce a avut loc pe raza localității Drăgușeni. Conform ISU Suceava, doi pietoni au fost acroșați de un autoturism. Una dintre victime a pierit, cealaltă fiind transportată la spital.

„În ciuda eforturilor personalului medical și paramedical, o persoană aflată în stop cardio-respirator (bărbat, 67 de ani) a fost declarată decedată la fața locului”, conform sursei citate. Cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital, pentru a primi  îngrijiri medicale suplimentare.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger