AcasăSOCIALAccident cu un microbuz și un autoturism – 23 persoane implicate! A...

Accident cu un microbuz și un autoturism – 23 persoane implicate! A fost activat Planul Roșu de intervenție – VIDEO

accidentAccident cu un microbuz și un autoturism – 23 persoane implicate. A fost activat Planul Roșu de intervenție - VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc, marți dimineață, în județul Arad. În incident au fost implicate un microbuz și un autoturism. Din fericire, nu sunt victime încarcerate, dar a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit reprezentanților ISU Arad, la sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane: 20 de pasageri, plus șoferul microbuzului și două persoane în autoturism. La spital vor fi transportate șapte victime. Acestea se află în stare bună, sunt cooperante și conștiente.

Având in vedere numărul ocupanților, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fata locului pompierii salvatori intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare și 4 ambulante SMURD. In sprijinul echipajelor operative, au fost trimise și 7 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta”, a transmis ISU Arad.

Accident bizar în Arad: a ricoșat într-o curte, apoi a fugit cu plăcuțele de înmatriculare

O femeie de 81 de ani, din Arad, s-a trezit cu o mașină în curte, în miezul nopții. După ce a pus poarta la pământ, șoferul a lăsat acolo autoturismul avariat și a fugit cu plăcuțele de înmatriculare.

captură video

Femeia a fost trezită de o bubuitură puternică. A fost atât de speriată, încât nu a ieșit din casă până dimineață, când a găsit poarta pusă la pământ și mașina avariată.

author avatar
Andreea Vlad