AcasăSOCIALAccident cu un microbuz școlar, în Caraș-Severin. Salvatorii au intervenit la fața...

Accident cu un microbuz școlar, în Caraș-Severin. Salvatorii au intervenit la fața locului. Un om a ajuns la spital

Accident cu un microbuz școlar, în Caraș-Severin. Salvatorii au intervenit la fața locului. Un om a ajuns la spital (sursa foto: expressdebanat.ro)

Echipaje ale salvatorilor, de la Ambulanță și de la SMURD, au intervenit, luni dimineață, 14 iunie, la locul unui accident în care au fost implicate un microbuz școlar și un scuter. Un om a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informații reiese că bărbatul aflat pe scuter ar fi fost lovit de microbuzul folosit la transportul elevilor. Accidentul a avut loc în comuna Carașova, din Caraș-Severin, după ce copiii fuseseră lăsați la școală, conform expressdebanat.ro. Ca urmare, în microbuz nu se aflau elevi, la momentul producerii incidentului rutier.

Persoana aflată pe scuter s-a ales cu mai multe escoriații, dar și cu o plagă la cap, din câte indicau primele date furnizate de către reprezentanții ISU Caraș-Severin. Bărbatul, conștient, a primit primele îngrijiri la locul unde s-a produs nefericitul eveniment rutier, înainte de a fi urcat într-o ambulanță pentru a fi dus la spital, în Reșița.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care au făcut cercetările menite să stabilească exact condițiile în care s-a produs accidentul.

Un om a murit, în urma unui accident pe DN 6 Băile Herculane – Caransebeș

Din păcate, s-a aflat că luni dimineață a mai avut loc un accident pe raza județului Caraș-Severin.

Din datele făcute publice de către reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, a fost vorba despre un impact frontal între un autoturism și un autotren.
Accidentul a avut loc pe DN 6 Băile Herculane – Caransebeș, în zona localității Slatina-Timiș și s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului.

Ca urmare a acestei coliziuni cu urmări grave, circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar.

De asemenea, vă amintim că a fost Plan Roșu de intervenție în Arad, după ce, la primele ore ale zilei de luni, pe autostrada A1 a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autotren. Și în urma căruia un om a murit și mai multe persoane au fost rănite. DETALII AICI.

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger