AcasăSOCIALAccident cu un autobuz STB în Capitală: patru oameni au fost duși...

Accident cu un autobuz STB în Capitală: patru oameni au fost duși la spital – VIDEO

sursa foto: stirilekanald.ro

Un accident în care a fost implicat un autobuz al Societății de Transport București (STB) a avut loc vineri într-o zonă centrală a Capitalei – pe Calea Dorobanți – și s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

Accidentul s-a produs vineri dimineață. Au fost implicate un autobuz care circula pe linia 331 și o autoutilitară. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor – cadre medicale și pompieri, dar și polițiști.

Șoferul autobuzului și 3 călători, duși la spital

Din câte a anunțat STB, șoferul autobuzului, dar și trei călători au fost transportați la spital, pentru mai multe investigații medicale.

„Astăzi, 11.08.2023, la ora 07:25, pe Calea Dorobanţi, la stația Liceul Ion Luca Caragiale, sens Dămăroaia, un autobuz din linia 331 a fost implicat într-un eveniment de circulație cu o autoutilitară. În urma producerii evenimentului, au fost accidentați 3 călători și șoferul autobuzului, aceștia fiind transportați pentru investigații la spital, în stare de constiență”, au transmis, vineri, reprezentanții Societății de Transport București (STB).

S-a mai aflat că șoferul autobuzului a fost testat cu alcooltestul, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Condițiile exacte în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de către polițiștii de la Brigada Rutieră. Și la nivelul STB se fac cercetări în această privință. Mai exact, s-a anunțat că în cadrul STB s-a întrunit o comisie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului.

author avatar
Andrei Coman