AcasăSOCIALAccident cu trei mașini, pe DN1, în Otopeni: 4 răniti, conform primelor...

Accident cu trei mașini, pe DN1, în Otopeni: 4 răniti, conform primelor informații

(sursa foto: telegrama.ro)

Un accident a avut loc, joi dimineață, 26 ianuarie, pe DN 1 București – Ploiești. La fața locului au intervenit salvatorii, pentru a acorda primul ajutor persoanelor care au avut de suferit de pe urma acestui nefericit eveniment rutier. Din primele date, ar fi patru oameni răniți.

Trei autoturisme au fost implicate în accident, circulația rutieră fiind afectată în zona în care s-a produs accidentul.

Conform datelor venite de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române accidentul rutier în care au fost implicate cele trei autoturisme s-a produs pe DN 1 București – Ploiești, în localitatea ilfoveană Otopeni, județul Ilfov.

Infotrafic: Din primele informații sunt 4 victime, cu diferite leziuni

Din primele informații au rezultat 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Ploiești – București, valorile de trafic fiind ridicate”, indică sursa citată.

Nu se cunosc deocamdată condițiile în care s-a produs acest accident. Cel mai probabil, în timpul în care persoanele rănite au primit primele îngrijiri medicale la fața locului, polițiștii ajunși în zonă au și început cercetările menite să mămurească exact cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger