AcasăSOCIALAccident cu trei autovehicule, pe DN6, în Mehedinți. Sunt persoane rănite!

Accident cu trei autovehicule, pe DN6, în Mehedinți. Sunt persoane rănite!

Un accident de circulație ce a avut loc în dimineața zilei de luni, 27 septembrie, a pus în alertă salvatorii mehedințeni.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, e vorba despre un nefericit eveniment rutier, în care au fost implicate nu mai puțin de trei autovehicule.

Accidentul s-a produs pe DN 6 (E 70), în județul Mehedinți, la ieșirea din Orșova, pe sensul de mers către Băile Herculane.

Conform sursei citate, trei oameni au avut de suferit de pe urma acestui accident. ”În urma impactului au rezultat 3 victime, conștiente, cu leziuni ușoare din primele verificări”, potrivit reprezentanților Infotrafic.

E de menționat și faptul că, urmare a acestei coliziuni, circulația rutieră a fost blocată, temporar, pe ambele sensuri de mers.

Nu se cunosc detalii cu privire la condițiile în care s-a produs accidentul de pe DN6, dar toate aceste aspecte se așteaptă să fie lămurite în urma cercetărilor pe care le vor face polițiștii, la fața locului.

Accident pe DN2, în județul Buzău – un om a murit

Din păcate, acesta nu este singurul eveniment rutier ce a avut loc în dimineața acestei prime zile din săptămână.

Un șofer a murit, ca urmare a unui accident ce a avut loc pe DN 2, la ieșirea din localitatea Oreavul, județul Buzău. Conform datelor făcute publice din direcția Centrului Infotrafic, a fost vorba despre o coliziune față-spate între două autoturisme.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger