AcasăSOCIALAccident cu trei autoturisme pe DN 1, în Brașov: mai mulți oameni...

Accident cu trei autoturisme pe DN 1, în Brașov: mai mulți oameni au fost răniți. O personă a decedat

Accident cu trei autoturisme pe DN 1, în Brașov: un om și-a pierdut viața. Sunt mai mulți răniți (foto: Facebook)

Salvatorii au intervenit la locul unui eveniment rutier cu urmări grave, ce s-a produs în dimineața zilei de marți, 3 august, în județul Brașov.

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident ce a avut loc pe DN 1 Brașov – Sibiu, la kilometrul 241, anunță Centrul Infotrafic. Mai precis, pe o porțiune de drum situată între localitățile brașovene Beclean și Dridif. Impactul rutier s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, potrivit aceleiași surse.

Ca urmare a acestui accident, circulația a fost deviată între localitățile Voila și Făgăraș prin DJ 103E și DJ 104A.

Nu se cunosc deocamdată condițiile în care s-a produs accidentul, însă toate aceste aspecte urmează să fie lămurite de către polițiștii care au ajuns la fața locului, în cadrul unor cercetări ce vor fi derulate în acest sens.

Un accident în care au fost implicate mai multe autovehicule, patru mai precis, s-a produs în după-amiaza zilei de 1 august, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu în zona localității sibiene Râul Vadului. Din câte au anunțat la acea dată reprezentanții Centrului Infotrafic, coliziunea s-a soldat cu mai multe victime – trei persoane rănite grav și alte patru rănite ușor. Toate acestea au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger