AcasăSOCIALAccident cumplit pe Valea Oltului. DN7, blocat la Câineni după o coliziune...

Accident cumplit pe Valea Oltului. DN7, blocat la Câineni după o coliziune între patru mașini și trei tiruri!

Salvatorii au fost alertați despre producerea unui accident pe DN7, în zona localității vâlcene Câineni, astfel că au intervenit de urgență la fața locului.

Din primele informații făcute publice de către reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române rezultă că nefericitul eveniment rutier s-a produs pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 237+400 metri. Și că au fost implicate trei autocamioane și patru autoturisme, iar patru oameni au fost răniți ușor.

Ce s-a mai anunțat – și e important ca șoferii care au drum în zonă să aibă în vedere acest aspect – este faptul că, urmare a accidentului, circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri.

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la circumstanțele care au dus la producerea acestui accident în care au fost implicate cele șapte autovehicule, însă aceste aspecte urmează să fie lămurite de către polițiștii care au ajuns în zonă, pentru a face cercetările menite să clarifice toate aceste aspecte.

256 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Câtă inconştienţă! O femeie din Maramureș, filmată cum conduce cu bebelușul de 9 luni în brațe! (VIDEO)

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni.Oamenii legii...

Elevii din România care se întorc, de luni, la şcoală. Când vor mai avea vacanțe

Gata vacanţa pentru aceşti elevi din România. De luni, 26 februarie, ei se întorc în sălile de clasă. Elevii din Bucureşti se vor întoarce...