AcasăSOCIALAccident cu patru mașini pe DN13. Au intervenit salvatorii. Traficul rutier, blocat

Accident cu patru mașini pe DN13. Au intervenit salvatorii. Traficul rutier, blocat

Accident cu patru mașini pe DN13. Au intervenit salvatorii. Traficul rutier, blocat (sursa foto: Facebook)

Un nefericit eveniment rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 13 august, pe DN13. Salvatorii au intervenit la fața locului.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române rezultă că accidentul de pe DN 13, în care au fost implicate patru autoturisme, s-a produs pe la ieșire din localitatea brașoveană Feldioara către Rotbav.

Conform aceleiași surse, trei oameni au fost răniți ușor, ”la prima vedere”. La fața locului au intervenit cadrele medicale de la salvare, dar și polițiștii, care vor face cercetările menite să stabilească exact condițiile care au dus la producerea acestei coliziuni în care au fost implicate cele patru mașini.

E important de avut în vedere faptul că, urmare a acestui accident, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Reprezentanții Infotrafic au comunicat faptul că autovehiculele au fost dirijate pe ruta ocolitoare DJ 103E Arini – Hăghig.

Accident grav pe DN 13E

Din păcate, s-a aflat că joi seară, în urma unui accident ce a avut loc pe 13E, în zona localității Vâlcele, din județul Covasna, un om și-a pierdut viața.

Conform sursei citate, ”șoferul unui autoturism a lovit un stâlp de pe marginea drumului, s-a răsturnat și a părăsit suprafața carosabilă. În urma impactului, conducătorul auto a decedat.”

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger