AcasăSOCIALAccident cu patru camioane și un autoturism, în Olt: sunt persoane rănite....

Accident cu patru camioane și un autoturism, în Olt: sunt persoane rănite. Imagini de la fața locului – VIDEO

Atât salvatorii, cât și polițiștii din județul Olt au fost sesizați, miercuri dimineață, despre producerea unui accident în care au fost implicate un autoturism și mai multe autovehicule de mare tonaj.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, două persoane au fost rănite ca urmare a impactului dintre patru autocamioane și un autoturism.

Nefericitul eveniment rutier s-a produs în județul Olt, la kilometrul 31 al DN 65 Craiova – Slatina, în afara orașului Balș. Conform sursei citate, a fost vorba despre o coliziune față-spate.

Deocamdată nu se cunosc exact condițiile în care s-a produs accidentul, dar toate aceste aspecte urmează să fie lămurite în cadrul cercetărilor pe care le derulează oamenii legii.

Ce se știe este faptul că, urmare a accidentului, pe durata în care s-au acordat îngrijiri medicale victimelor, respectiv în care s-au făcut cercetările la fața locului, circulația rutieră a fost întreruptă.

Un accident soldat cu doi răniți a avut loc și în după-amiaza zilei de 13 septembrie, de această dată pe Autostrada A10 Sebeș-Alba. Totul s-a întâmplat după ce șoferul unei dube a lovit glisiera mediană de la kilometrul 15, pe sensul de mers Sebeș – Teiuș, conform Infotrafic.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger