AcasăSOCIALAccident cu două TIR-uri si două autoturisme pe DN7: mai mulți oameni...

Accident cu două TIR-uri si două autoturisme pe DN7: mai mulți oameni răniți și circulație blocată pe Valea Oltului

Accident cu două TIR-uri si două autoturisme pe DN7: mai mulți oameni răniți și circulație blocată pe Valea Oltului (sursa foto: gazetavalceana.ro)

Salvatorii vâlceni au intervenit de urgență, miercuri după-amiază, în ajutorul victimelor unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, două dintre ele fiind mașini mici.

Alerta s-a dat ca urmare a unui eveniment rutier ce a avut loc pe DN7. Mai multe persoane au fost rănite în accident, circulaţia pe Valea Oltului fiind blocată, potrivit Agerpres.

Din primele date venite de la Centrul Infotrafic reiese că două TIR-uri și două autoturisme au fost implicate în accidentul ce a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 202+600 de metri, între localitățile vâlcene Căciulata și Brezoi, județul Vâlcea.

Mai mulți oameni au fost duși la spital

”În urma impactului au rezultat 5 victime, cu diferite leziuni, care au fost transportate la spital, pentru îngrijirile medicale necesare”, potrivit Infotrafic.

Ca urmare a acestui accident, circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate, conform sursei citate.

Rămâne ca polițiștii ajunși la fața locului să stabilească, în urma cercetărilor, în ce condiții s-a produs nefericitul eveniment rutier care a trimis cele cinci persoane în grija cadrelor medicale.