AcasăSOCIALAccident cu cinci răniți, în Pădurea Sarului, pe unul dintre cele mai...

Accident cu cinci răniți, în Pădurea Sarului, pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din țară

Accident cu cinci răniți, după ce un autovehicul s-a izbit de un copac. Au intervenit de urgență salvatorii (sursa foto: antena3.ro)

Cinci oameni au fost răniți și au ajuns pe mâna cadrelor medicale, după ce autovehiculul în care se aflau s-a lovit puternic de un copac aflat pe marginea DN65, în județul Olt.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de marți, 31 august, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru, din câte s-a aflat din direcția IPJ Olt. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor – de la SMURD și Ambulanță.

În condiții în care urmează să fie stabilite în cadrul cercetărilor derulate de către polițiști, autovehiculul a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un arbore aflat pe marginea șoselei.

Victimele, transportate la spital

În urma impactului puternic, cele cinci persoane aflate în interiorul mașinii au avut de suferit. Este vorba despre cinci bărbați, care au fost transportați la spital, pentru a primi mai multe îngrijiri de specialitate din partea cadrelor medicale.

”Victimele sunt cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani. Trei dintre ei au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina și doi la Centru de Urgențe al Spitalului Balș.

Doi dintre pacienții transportați la UPU Slatina, șoferul și un pasager, sunt în stare mai gravă”, din câte a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, citat de olt-alert.ro.