AcasăSOCIALAccident cu cinci răniți, doi fiind în stare gravă. Mai multe mașini...

Accident cu cinci răniți, doi fiind în stare gravă. Mai multe mașini implicate!

Accident cu cinci răniți, doi fiind în stare gravă. Mai multe mașini implicate!Accident cu cinci răniți, doi fiind în stare gravă. Mai multe mașini implicate! (sursa foto: viata-libera.ro)

Mai multe autospeciale ale salvatorilor au intervenit de urgență, luni dimineață, pentru a acorda ajutor medical victimelor unui accident rutier ce a avut loc în Galați.

Din primele informații, ar fi vorba despre un carambol cu cinci mașini implicate, ce a avut loc zona Tirighina din Galați. Cinci oameni au fost răniți în urma impactului, doi dintre ei fiind în stare gravă, din câte anunță Antena 3.

La fața locului au intervenit autospeciale ISU și mașini de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Se fac cercetări

Din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic, un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc pe DN25 Galați– Șendreni, în localitatea Movileni, din judeţul Galaţi. Ca urmare a producerii acestui eventiment rutier, traficul în zonă a fost blocat.

Încă nu se cunosc exact condițiile în care s-a produs acest accident. Polițiștii urmează să stabilească, în cadrul cercetărilor pe care le fac în acest caz, cum s-a produs acest nefericit eveniment rutier.

Duminică după-amiază, Centrul Infotrafic anunța că trei oameni au fost răniți și transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, după ce două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală. Accidentul a avut loc pe DN 2 Suceava – Fălticeni, în zona localității sucevene Cumpărătura.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger