AcasăSOCIALAccident cu 13 răniți, în județul Mureș. Doi copii, printre victime

Accident cu 13 răniți, în județul Mureș. Doi copii, printre victime

Accident cu 13 răniți, în județul Mureș. Doi copii, printre victime (sursa foto: romaniatv.net)

A fost alertă în rândul salvatorilor din județul Mureș, după ce s-a anunțat producerea unui accident rutier cu multiple victime.

A fost vorba despre un nefericit eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule – un autoturism și un microbuz. Accidentul rutier a trimis în grija salvatorilor ajunși la fața locului – cadre medicale și pompieri – nu mai puțin de 13 persoane.

Unde a avut loc accidentul

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, coliziunea celor două autovehicule s-a produs pe DN 15 Reghin –Toplița, în localitatea Andreneasa, din județul Mureș.

S-a aflat apoi, din direcția IPJ Mureș, că a fost vorba despre un accident produs între un microbuz condus de un bărbat din județul Iași și un autoturism la volanul căruia se afla o femeie din Târgu Mureș. La momentul producerii impactului, în microbuz se aflau 9 oameni.

Doi copii, printre victime

Salvatorii au intervenit pentru a le acorda îngrijiri răniților. S-a aflat că printre victime sunt și doi copilași, în vârstă de 2 și, respectiv, 5 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a 3 pasageri din autoturism, dintre care 2 minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, conform romaniatv.net.

La fața locului au ajuns și polițiștii. Lor le-a revenit misiunea de a face cercetările menite să stabilească exact cum anume s-a produs acest accident soldat cu rănirea mai multor persoane.

Ca urmare a acestui nedorit eveniment rutier, circulația rutieră în zonă a fost afectată.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger