AcasăSOCIALA trecut canicula din luna lui Cuptor. Cum va fi vremea în...

A trecut canicula din luna lui Cuptor. Cum va fi vremea în prima zi din august

Luna august începe cu temperaturi mai suportabile, comparativ cu zilele de la finalul lunii lui Cuptor, când canicula pusese stăpânire pe mai multe zone din țară.

Pentru prima zi din august, specialiștii anunță o scădere a temperaturilor în toate regiunile. Local, în sudul și sud-estul României, vremea va fi călduroasă la orele amiezii. Prognoza pentru ziua de sâmbătă anunță un cer variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara.

Când, potrivit stirimeteo.com, pot apărea averse, îndeosebi în Carpații Meridionali și izolat în celelalte regiuni. Ploile pot avea și caracter torențial, fiind însoțite de descărcări electrice. În peisaj îți va face simțită prezența și vântul, care va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-vestul și estul țării.

La nivel de temperaturi, maximele se vor situa între 23 și 33 de grade, conform sursei citate.

Vremea în Capitală

Pentru București se anunță, de asemenea, o vreme frumoasă, călduroasă la amiază. Temperaturile vor fi mai plăcute decât în ziua precedentă, maxima zilei în Capitală urmând să se situeze în jurul a 32 de grade. Cerul va fi variabil, fiind posibil să apară averse și descărcări electrice în cursul după-amiezii și al serii.

Pe litoral, vremea se anunță plăcută, cerul senin, iar maximele în jurul a 28-30 de grade.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger