AcasăSOCIALA semănat groază în trafic! Un tânăr a făcut prăpăd pe străzile...

A semănat groază în trafic! Un tânăr a făcut prăpăd pe străzile din Iași. 15 mașini lovite! – VIDEO

(sursa foto: iasitvlife.ro)

Zi grea pentru proprietarii mai multor autoturisme care s-au aflat în calea celei conduse de către un șofer în vârstă de 23 de ani, pe străzile din Iași.

Se pare că tânărul – bănuit că ar fi urcat drogat la volan – a lovit nu mai puțin de 15 mașini, între complexul Era şi strada Gării, conform ziaruldeiasi.ro.

De parcă nu ar fi fost suficient că a avariat atâtea autoturisme, șoferul a mai dat și alte bătăi de cap până să ajungă să fie dus la poliție. Și asta pentru că la un moment dat, conducătorul auto a ieșit din mașină, a abandonat autoturismul și ar fi căutat să fugă. Prins de un șofer din rândul celor care s-au trezit cu mașinile lovite, tânărul a fost dus la audieri, la o secție de poliție. Acolo a ajuns și un echipaj de la ambulanță, chemat după ce tânărul s-ar fi plâns că nu se simte bine.

Primele date anunțate de Poliție

S-a aflat că șoferul a fost testat în primă fază pentru alcool, rezultatul fiind negativ. A fost dus pentru a-i fi recoltate și probe de sânge. ”Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un conducător auto în timp se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iaşi ar fi acroşat mai multe autovehicule.

În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţie de fapt. Conducătorul auto a fost depistat şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, conform bzi.ro.

Urmărind imaginile surprinse de presa locală, se pot vedea câteva dintre pagubele suferite de mașinile aflate în calea șoferului teribilist. De asemenea, se poate observa faptul că la fața locului au ajuns mai mulți polițiști, care au făcut cercetări și măsurători. Totul, ca parte din ancheta derulată ca urmare a acestui incident.