AcasăSOCIALA rămas cu mașina blocată pe o plajă din Constanța! S-a ales...

A rămas cu mașina blocată pe o plajă din Constanța! S-a ales cu o amendă considerabilă!

A rămas cu mașina blocată pe o plajă din Constanța! S-a ales cu o amendă considerabilă!A rămas cu mașina blocată pe o plajă din Constanța! S-a ales cu o amendă considerabilă! (sursa foto: Faceboook/Primăria Constanța)

Marea e foarte frumoasă, indiferent de anotimp. Așa că nu sunt deloc puțini cei care vor să o vadă, chiar și în afara sezonului estival. Apar, însă, situații când unii șoferi „uită” să lase mașina în parcare și aleg să meargă pe plajă cu tot cu ea.

O plimbare, pe final de săptămână, pe una dintre plajele constănțene, a venit „la pachet” cu o amendă considerabilă pentru proprietarul unui autoturism. Totul, după ce a părut să scape din vedere faptul că accesul autovehiculelor pe plajă e interzis.

Cât a fost amenda

A rămas cu mașina blocată pe o plajă din Constanța! S-a ales cu o amendă considerabilă!
(sursa foto: Faceboook/Primăria Constanța)

„Aventura” datează de duminică și a ajuns și în atenția polițiștilor locali, mai ales că, din câte se poate vedea din imagini, autoturismul a rămas cu roțile blocate în nisip.

„Astăzi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, conducătorul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002”, au transmis, duminică, 28 noiembrie, reprezentanții Primăriei Constanța, via Facebook.

Așadar, în cazul de față, o amintire cu marea văzută pe final de noiembrie s-a lăsat și cu o amendă semnificativă.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger