AcasăSOCIALA pierit în a doua zi de Paști. Mașina pe care o...

A pierit în a doua zi de Paști. Mașina pe care o conducea s-a transformat într-un morman de fiare – FOTO

A pierit în a doua zi de Paști. Mașina pe care o conducea s-a transformat într-un morman de fiare - FOTO (sursa foto: ISU Botoșani/Facebook)

Un grav accident rutier ce a avut loc luni dimineață, în a doua zi a Sărbătorilor Pascale ortodoxe, a pus în alertă salvatorii din Botoșani.

Aceștia au intervenit de urgență pe raza comunei Santa Mare, pentru a-i acorda primul ajutor unui șofer în vârstă de 67 ani, a cărui mașină a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în gardul unei gospodării aflate în apropierea șoselei unde s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Conform precizărilor venite din direcția ISU Botoșani, bărbatul a fost găsit inconștient, fiind scos din autoturism de către pompierii care au intervenit la caz și supus urgent manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor pompierilor și ale echipajului de la Serviciul Județean de Ambulanță conducătorul auto nu a putut fi salvat din ghearele morții.

(sursa foto: ISU Botoșani/Facebook)

De altfel, din câte se poate vedea din cadrele surprinse la fața locului, la scurtă vreme după producerea accidentului, mașina a fost foarte puternic avariată, transformându-se, practic, într-un morman de fiare.

(sursa foto: ISU Botoșani/Facebook)

E de precizat faptul că s-a anunțat faptul că în autoturismul respectiv nu se aflau și alte persoane. Cauzele care au dus la producerea accidentului în urma căruia și-a găsit sfârșitul bărbatul de 67 de ani urmează să fie stabilite de către polițiștii ajunși la fata locului.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger