AcasăSOCIALA picat tavanul într-o secție de poliție din Capitală! Ministrul Bode, ținta...

A picat tavanul într-o secție de poliție din Capitală! Ministrul Bode, ținta criticilor

A picat tavanul într-o secție de poliție din Capitală. Ministrul Bode, ținta criticilor (sursa foto. Facebook/Sindicatul Europol)

O situație cu totul nedorită, semnalată în cazul unei secții de poliție din Capitală, ajunge la urechile opiniei publice. Sindicaliștii de la Europol, care au făcut public acest caz, arată cu degetul în direcția lui Lucian Bode, liberalul aflat la cârma Ministerului de Interne.

Din câte se poate vedea din imagine, bucăți din tavanul unei încăperi din sediul Secției 3 de poliție din Capitală au picat pe birouri, iar molozul a acoperit obiectele de pe acestea, dar și podeaua.

Unica veste bună este aceea că, din câte s-a aflat, incidentul nu s-a soldat cu victime. Ci sunt doar pagube materiale.

Europol: Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri

În tot acest context, sindicaliștii de la Europol îl critică pe Lucian Bode, ministrul de Interne.

”Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!

În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră.

Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor”, transmite sursa citată, via Facebook.

”O țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă”

Săgețile venite din direcția sindicaliștilor Europol nu se opresc, însă, aici. ”Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției”, mai transmit aceștia.

Pe finalul acestui mesaj, sindicaliștii au un sfat pentru români. ”Așa că, dragi cetățeni, respectați legea și faceți în așa fel încât să nu fiți nevoiți să ajungeți în interiorul unui sediu de poliție, nu de alta dar este mai periculos decât orice amendă sau pedeapsă cu închisoarea”, susțin cei de la Europol.

Europol: Avem un nou ministru al justiției/Bode a terminat cu problemele polițistilor

Până să prezinte detalii despre incidentul apărut la secția de poliție, cu tavanul picat, sindicaliștii de la Europol transmiseseră, pe fondul deciziei premierului Cîțu de a-l revoca pe Stelian Ion de la Ministerul Justiției, un alt mesaj cu trimitere la șeful MAI. O postare scurtă, într-o notă vădit ironică.

”Avem un nou ministru al justiției

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a terminat cu problemele polițistilor. După remanierea lui Stelian Ion din această seară, Lucian Bode a fost numit și ministru interimar la justiție”, au scris sindicaliștii.

392 afisari

3 COMENTARII

  1. Bodi are atatea pe cap ca numa tavanu vostru i mai trebuia. Mai puneti si voi mana pe șpaclu pe bidon pe ciocan toate Bodi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger