AcasăSOCIALA murit Marian Măgureanu, fiul fostului director SRI, Virgil Măgureanu

A murit Marian Măgureanu, fiul fostului director SRI, Virgil Măgureanu

A murit Marian Măgureanu, fiul fostului director SRI, Virgil Măgureanu (sursa foto: gandul.ro)

Lovitură cumplită suferită de familia fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu, a murit, anunță, duminică, gândul.ro. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ar fi decedat la spital. Ar fi avut COVID-19 și, pe fondul acestei boli, i-ar fi cedat inima. Mai mult, acesta s-ar fi confruntat și cu grave probleme hepatice.

Pentru moment nu sunt cunoscute foarte multe detalii cu privire la acest caz. Ce se știe este că Virgil Măgureanu are doi copii, pe Anca Biriș și pe Marian Măgureanu.

author avatar
Andrei Coman
2.440 afisari

9 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa il ierte ,dar nici nu doarme.Copiii nevinovati platesc crimele nenorocitilor de parinti.Daca justitia pamanteasca nu si-a facut treaba si-o face cea divina .Aviz amatorilor.

  2. Dacă e adevărat că l-a lăsat nevasta şi Romprest pierde Sectorul 1 atunci se prea poate c-a murit de inimă, necaz. Dar cînd e vorba de servicii nu şti ce-i adevăr şi ce-i minciună.
    Curios, chiar wiki recunoaşte că Virgil Măgureanu este maghiar. În anii 90 se spunea că-i minciună deşi era limpede. Altceva, cel mai mare grup de evrei din zona NY este cel de Satu Mare. Măi să fie!

  3. Mă interesa mai mult TATĂL ! D-zeu să-l odihnească pe Marian !!! Să mă anunțați când trebuie să mă bucur !

  4. Avea grave probleme hepatice dar este dat ca victimă Covid, normal, de către sistemul asasin și presa pestilențială complice. Dumnezeu să-l ierte pe defunct și quod erat demonstrandum: El nu bate cu parul.

  5. Ca si Catanga moarta de inima e de covid.
    EXISTA DUMNEZEU. Si rabda multe dar si cand se supara… se arata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger