AcasăSOCIALA intrat cu mașina pe plaja din Eforie și a rămas blocat...

A intrat cu mașina pe plaja din Eforie și a rămas blocat în nisip. Ce amendă usturătoare a primit tânărul șofer – VIDEO

sursa foto: captură video YouTube/Dobrogea TV

Un tânăr șofer s-a ales cu o amendă zdravănă, după ce a intrat cu mașina pe plajă. S-a întâmplat în plin sezon estival, într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul românesc: Eforie Nord.

Ce se întâmplă când te duci cu tot cu mașină pe plajă? Riști să rămâi cu roțile împotmolite în nisip. Cam așa a pățit și unui tânăr, care nu doar că a avut bătăi de cap să scoată autoturismul din nisip, dar s-a ales și cu o „gaură” consistentă la buzunar, după ce a fost amendat de către oamenii legii. Pățania tânărului conducător auto datează de zilele trecute.

Șoferul în vârstă de 18 ani a rămas blocat pe plaja din Eforie Nord, iar martorii au anunțat Poliția, potrivit dobrogea.tv.

S-a ales cu amendă de 10.000 de lei

În acest caz s-a mai aflat că mașina avea numere de Neamț. După ce nu a reușit să scoată mașina din nisip, nici cu ajutorul altor persoane, șoferul a chemat un ATV în ajutor.

Odată sesizați despre această situație, polițiștii din Eforie l-au identificat pe șofer, care s-a ales cu o amendă considerabilă. „La data de 27 iulie, polițiști din cadrul Stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 18 ani, care, la data de 26 iulie, ar fi pătruns cu autoturismul pe o plajă din stațiunea Eforie”, a transmis IPJ Constanța.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
522 afisari

13 COMENTARII