AcasăSOCIALA început distribuția pachetelor cu alimente de 25 de kilograme! Ce conțin...

A început distribuția pachetelor cu alimente de 25 de kilograme! Ce conțin și cine sunt beneficiarii

mancare

Românii cu venituri mici vor primi începând de miercuri, 9 noiembrie, pachete de alimente care cântăresc aproximativ 25 de kilograme. Programul face parte dintr-un program european din anul 2017.

Aproximativ 2 milioane de români vor beneficia de pachete de alimente din partea Uniunii Europene. Aceștia se vor putea bucura de aceste produse înainte de sărbătorile de iarnă.

Pachetele cu alimente valorează 190 lei

Fiecare beneficiar va primi: făină albă de grâu 5 kg; conservă carne vită – 5 buc – 1,5 kg; mălai 4 kg; conservă carne porc – 3 buc – 0,9 kg; paste făinoase 0,8 kg; conservă pateu de ficat de porc – 5 buc – 1 kg; ulei 4 L compot de fructe – 2 buc – 1,44 kg; zahăr 2 kg; gem de fructe – 1 buc- 0,36 kg; orez 4 kg și gem de fructe dietetic – 1 buc. – 0,36 kg.

„Începând de astăzi, facem distribuţia celor 1.188.000 de pachete de alimente pe care le avem pregătite pentru persoanele şi familiile care se află în situaţii de dificultate.

Discutăm despre acele persoane şi familii care au venitul minim pe membru de familie sub venitul minim social garantat în plată, de cei care beneficiază de alocaţia pentru sprijin de familie, de persoanele care se află în situaţii de criză, sunt singure, sunt considerate vulnerabile din punctul de vedere al regulamentului Comisiei Europene, fiind tranşa a cincea care are acest pachet de alimente.”, a anunţat miercuri ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş.

Valoarea unui pachet este de 190 de lei. „Dacă aceste alimente ar trebui cumpărate de la raft astăzi, ar trebui să plătească 260 de lei”, a precizat oficialul.

author avatar
Andreea Vlad
439 afisari

4 COMENTARII

  1. Eu nu am primit nimic siamavut pensia 800 delei,patru randurideajutoare ,cine mi_aluatpachstul ???Spermacar acum sa primesc ai eu ceva!Cum se poate să nu fiuanu tatadenimeni ??Acum cevaa i-am primit dar cele patru rânduri de ajutor,nimic !Unde putem întreba,am1000 de lei pensie și sunt de77 de ani singura ,Arad !

  2. Unde putem întreba de ce aceste pachete ???Cum denu m_a anunțat și pe mine ,chiar nimeni ???Eu am 1000 de lei pensie ,o data la șase luni???nu am primit nimic ,nu am fost anunțată de nimeni!Cine mi_aluatpachetele ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger