AcasăSOCIALA ieșit pe pârtie, dar pe roți! Cu ce amendă s-a ales...

A ieșit pe pârtie, dar pe roți! Cu ce amendă s-a ales un bărbat prins plimbându-se cu ATV-ul pe o pârtie din Predeal

sursa foto: Jandarmeria Brașov/Facebook

O plimbare cu ATV-ul i-a adus o sancțiune considerabilă. Motivul? Faptul că a ales să se „dea” cu vehiculul pe patru roți pe o pârtie.

Un bărbat care s-a plimbat cu un ATV pe o pârtie de schi din Predeal a ajuns în vizorul jandarmilor brașoveni, care l-au sancționat. Amenda nu e deloc mică.

Totul s-a întâmplat pe pârtia Cocoșul din Predeal, din câte anunță vineri Jandarmeria Brașov. Conform sursei menționate, o patrulă de jandarmi aflată în patrulare în zona pârtiilor Cocoșul și Subteleferic din Predeal „a surprins un bărbat care se deplasa cu un ATV chiar pe pârtia de schi, punând astfel în pericol siguranța și integritatea schiorilor”.

I s-au cerut explicații

Văzând întreaga scenă, jandarmii au mers și l-au luat la întrebări pe bărbatul de pe ATV, pentru a afla ce caută cu vehiculul pe pârtie, având în vedere că acolo se aflau oameni la schi.

„Jandarmii s-au deplasat de urgență și i-au solicitat acestuia să parcheze vehiculul la marginea pârtiei, pentru a-i proteja pe schiori și i s-a cerut o explicație privind motivul pentru care se deplasa cu atâta nonșalanță chiar pe pârtie, în condițiile în care la momentul acela se aflau multe persoane la schi. Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor să descopere că acestuia i se părea ceva foarte normal să se deplaseze pe acolo, simțindu-se probabil mai în siguranță decât într-o zonă neamenajată”, a mai transmis sursa citată, prin intermediul Facebook.

Ca urmare a situației, bărbatul a fost amendat de jandarmi cu 2000 de lei. În tot acest context, jandarmii brașoveni le amintesc turiștilor că accesul sau circulația pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement cu automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul este interzisă.

 

author avatar
Andrei Coman
366 afisari

7 COMENTARII

  1. Acum cum ti se pare ,e shik …asa-i?
    Bai ratat cu fitze,bai dezaxat landras
    Esti unul dintre nebunii debili cu mintea scai
    Esti unul dintre prostii cu sarme puse-n nas

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger