AcasăSOCIALA "furat" Nicuşor Dan Crăciunul? De ce îl acuză Firea pe edilul...

A „furat” Nicuşor Dan Crăciunul? De ce îl acuză Firea pe edilul Capitalei că este unic în lume. În sens negativ!

targ de craciun

Gabriela Firea îi solicită edilului Nicuşor Dan să anuleze taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, de la Piaţa Universităţii, care se aplică inclusiv copiilor peste 12 ani.

În nicio altă ţară nu se impune taxă la târgul de Crăciun, spune Firea, care îl întreabă pe Nicuşor Dan ce face cu banii primiţi de la Guvern.

Primăria Capitalei a anunţat noi reguli de la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern. Prin urmare, de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară.

Fircea cere digitalizarea accesului

Noul ministru al Familiei îi cere, totodată, lui Dan să digitalizeze accesul la Târgul de Crăciun, în sensul ca biletele să se achiziţioneze online, pentru evitarea aglimeraţiei la intrare, în vremuri de pandemie.

În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicata inclusiv copiilor peste 12 ani!

Să pună la dispoziţie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrarea,unde se taie bilete, că în vremuri de tristă amintire. Nicăieri în lume nu se impune taxa de intrare în târgurile de Crăciun!

Parcă se clama digitalizarea, transparenţa! Vorbe în vânt!”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă pe Facebook.

I-a reproşat primarului toate scumpirile

Gabriela Firea l-a întrebat pe Nicuşor Dan ce face cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de bucureşteni, în condiţiile în care a scumpit biletul pentru transportul în comun şi agentul termic.

Domnule primar fară inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic, acum scumpiţi şi bucuria Crăciunului? Ce faceţi cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de cetăţeni?

Şantierele sunt închise, nu testaţi în şcoli şi instituţii, nu aţi demarat licitaţia pentru înlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obţinute de mine şi echipa mea.

În afară de propaganda ieftină şi acuzaţii ridicole în legătură cu greaua moştenire, cu ce vă ocupaţi, în puţinele momente când vă exercitaţi atribuţiile de primar?”, a mai zis Firea.

author avatar
Andrei Ștefan