AcasăSOCIALA fost găsit trupul uneia dintre fetițele dispărute în Dunăre. Sora ei,...

A fost găsit trupul uneia dintre fetițele dispărute în Dunăre. Sora ei, căutată în continuare

A fost găsit trupul uneia dintre fetițele dispărute în Dunăre. Sora ei, căutată în continuare (foto: Facebook)

Momente cumplite pentru familia celor două surori despre care nu se mai știa nimic încă de luni după-amiază. Una dintre fetițe a fost identificată, în cursul dimineții de joi.

Din păcate, copila a fost găsită fără suflare, astfel că rudele – greu încercate de această dramă – trebuie să se pregătească acum de înmormântare. ”Trupul neînsuflețit al uneia dintre minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat și adus la mal”, au anunțat reprezentanții ISU ”Delta” Tulcea, conform tlnews.ro.

Unde a fost găsit trupul fetiței

După ce s-a dat alerta, s-a intervenit pentru a se scoate trupul copilei din apă. ”În această dimineață, prin apel la 112, s-a anunțat prezența unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri de mal și aproximativ 400 de metri în aval de locul dispariției”, au mai precizat salvatorii din cadrul inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În tot acest timp, sunt continuate căutările menite să ducă la găsirea celeilalte fetițe dispărute.

Din câte s-a aflat în acest caz, cele două fete ar fi ajuns în apă, după ce una dintre ale ar fi alunecat și ar fi căzut în Dunăre, iar sora ei i-ar fi sărit imediat în ajutor, încercând să o scoată la mal. Din păcate, însă, joi s-a aflat că una dintre copile a fost găsită decedată.