AcasăSOCIALA dat să intre în JUDECĂTORIE cu un cuțit de 25 de...

A dat să intre în JUDECĂTORIE cu un cuțit de 25 de centimetri! Unde s-a întâmplat totul și ce explicații le-a dat bărbatul jandarmilor

sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau/Facebook

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a dat să intre într-o judecătorie din județul Bacău având în geacă o armă albă. A fost oprit de jandarmi. Cuțitul, de tip briceag, a fost găsit în timpul controlului de securitate făcut la intrarea în sediul instanței.

Potrivit precizărilor reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, bărbatul, care avea asupra sa un cuţit de 25 de centimetri, a fost oprit de jandarmi la intrarea în Judecătoria Buhuși.

Totul s-a întâmplat joi dimineață. Omul ajuns în vizorul jandarmilor are 65 de ani. „În momentul solicitării accesului în instituție, jandarmii l-au întrebat dacă are asupra sa obiecte interzise, iar după primirea răspunsului negativ, au procedat la controlul corporal. Nu mică le-a fost mirarea să descopere că acesta avea asupra sa un cuţit de tip briceag de 25 de cm într-un buzunar de la geacă”, susțin jandarmii băcăuani.

Ce explicație le-a dat jandarmilor și ce a urmat

După cum era de așteptat, omul a fost luat la întrebări. Bărbatul a căutat să explice de ce avea cuțitul la el. „Întrebat ce intenţiona să facă cu arma albă în sediul instanței, bărbatul a precizat că îl folosește pentru uz personal atunci când merge la pădure şi a uitat cuţitul în buzunar.

În acest caz a fost întocmit actul de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, iar cuțitul a fost ridicat în vederea confiscării/continuării cercetărilor”, a mai transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, prin intermediul paginii de Facebook a instituției.

author avatar
Andrei Coman
268 afisari

4 COMENTARII

  1. „A dat să intre în JUDECĂTORIE cu un cuțit de 25 de centimetri! ”
    Ba boilor de la jandarmerie, la un cutit se masoara LAMA nu si manerul. Iar un briceag nu intra in categoria „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger