AcasăSOCIALA apărut supermarketul în care NU mai plăteşti la casa de marcat....

A apărut supermarketul în care NU mai plăteşti la casa de marcat. Iei cumpărăturile şi ieşi pe uşă!

supermarket

Tehnologia din retail atinge noi cote. A apărut supermarketul care desființează complet plata la casă. Înregistrează-te, cumpără şi pleci.

Așa ar trebui să fie experiența de cumpărături în primul supermarket complet autonom al principalului lanț Rewe al grupului cu același nume din centrul orașului München.

Factura îţi apare în aplicaţie

Cum funcţionează cumpărăturile în acest sistem? Noul concept se numește „Pick&Go” . Achizițiile sunt înregistrate folosind camera de ultimă oră și tehnologia senzorilor.

Astfel, clienții nu mai trebuie să sorteze toate produsele la casă, să le plătească și să le împacheteze din nou – nu mai există o casă clasică.

Factura apare apoi automat și rapid în aplicația „Pick&Go”. Dacă există discrepanțe, reclamația poate fi făcută la fel de ușor prin intermediul aplicației în primele 48 de ore de la cumpărare.

Mişcările clientului sunt scanate

Sistemul ar trebui să poată înregistra cantitatea exactă de produse scoase de pe rafturi.

„Sistemul înregistrează fiecare utilizator ca număr consecutiv și caracteristicile scheletice ale acestuia. Datele biometrice nu sunt stocate.

Fiecare mișcare a brațului când ajunge la raft este recunoscută și evaluată ca o acțiune: clientul ajunge după banane sau clientul pune un iaurtul înapoi, toate acestea sunt recunoscute„, au spus responsabilii Rewe.

author avatar
Andrei Ștefan
21.178 afisari

12 COMENTARII

  1. Nu vom cumpăra niciodată din asemenea hipermarket…Voi l-ați făcut și tot voi să mergeți să cumpărați… vă rog să ignorați acest hipermarket…Noi suntem oameni și vrem să lucreze oamenii în hipermarket…Nu sistemul de rahat al vostru… inventați și sistemul care să cumpere de acolo…Noi vom continua să cumpărăm din hipermarketuri unde există salariul și oamenii.

    • Da,oameni plătiți cu salariu de 1100Ron plus tichete de masa,pe care toți clienții ii jicnesc,îi înjosesc și îi consideră direct responsabili de neregulile pe care de fapt angajatorii ii obligă să le facă.(sunt angajata in domeniu,deci știu ce spun)

  2. Din ciclul „hai să nu mai facem nimic”, or să apară curând și dispozitive de șters la fund. Totul pentru libertate !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger