AcasăSOCIALA alimentat la o benzinărie din Turcia, iar când a mers să...

A alimentat la o benzinărie din Turcia, iar când a mers să plătească a trăit un adevărat ŞOC!

Un român care şi-a petrecut vacanţa în Turcia şi-a stricat buna-dispoziţie în drumul spre casă. El a alimentat la o benzinărie de acolo, dar mare i-a fost mirarea când a mers să plătească.

Compatriotul nostru a acuzat faptul că a fost pus să plătească o sumă mai mare decât cea care a fost afișată la pompă.

Susţine că a fost „încărcat” cu 260 litri

Românul şi-a povestit păţania pe un grup de Facebook destinat excursioniştilor.

„Am alimentat la o stație de benzină. Cu toții știm procedura. Alimentezi, mergi la casă, pe un monitor este o imagine cu numărul pompei, numărul mașinii și suma de achitat.Am mers la casă, m-am așezat la rând, pe monitor era numărul mașinii cu suma de 1100 litri.

După aproximativ 2 minute această imagine a dispărut, până să apuc să achit. Când mi-a venit rândul, angajatul de la pompă a venit cu un bon pe care era 1360 litri. În zadar am explicat eu că nu este aceea suma corectă, a trebuit sa achit.

Când mi-a venit rândul, angajatul de la pompă a venit cu un bon pe care era 1360 litri. În zadar am explicat eu că nu este aceea suma corectă, a trebuit sa achit.

Am verificat pe bordul mașinii numărul de kilometri și consumul mediu, după un calcul simplu am ajuns la concluzia că am fost înșelat.Singura soluție ar fi ca după ce alimentezi să faci o poză la displeiul pompei, ca dovadă.

Mare atenție, nu costă nimic să faceți o poză cât mai discret la ecranul pompei”, a fost mesajul postat de turistul român.

Ceilalţi şoferi de pe forum au fost de acord cu soţia propusă de şoferul păţit, şi anume poză la display.

1.135 afisari

8 COMENTARII

  1. O tonă și jumătate de benzină (sau motorină) la o singură alimentare a unei mașini? Și cu indemnul să fotografiezi pompa!? Știre idioată, inventată, trasă de păr, pentru cititori cu o jumătate de neuron… S-o spui nene lu’ mutu…

  2. Povesti pentru cretini scrise de un alt cretin in lipsa de subiecte.Cum se numeste romanul , cum se numeste si unde se afla benzinaria din Turcia?Nu vedeti ca dobitocii ne iau de prosti?Vad ca unii ati pus botul rapid.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...