AcasăSOCIAL2020 - Anul 0! Ce a fost, ce va fi, ce înseamnă...

2020 – Anul 0! Ce a fost, ce va fi, ce înseamnă toate astea

La cum au decurs evenimentele în ultimele 12 luni, nu greșesc dacă afirm că 2020 este Anul 0 decretat de sistemul globalist-capitalist. Să-i spunem GloboCap, pentru o mai ușoară identificare a acestei clase conducătoare, superioare (globalistă), care a avut puterea să elimine iluzia democrației, reamintindu-ne ceea ce mulți știam, dar preferam a ignora – cine sunt, de fapt, cei responsabili de soarta omenirii și ce se poate întâmpla atunci când cineva îi provoacă!

În mai puțin de un an, societățile din întreaga lume au fost transformate dincolo de punctul de a le mai recunoaște.

2020 – Anul 0! Drepturile constituționale, suspendate. Libertățile, îngrădite

Drepturile constituționale au fost suspendate. Protestele, interzise pe mai toate meridianele. Disidența este și ea cenzurată. Oficialii guvernamentali au ajuns să emită edicte despre limitarea celor mai elementare libertăți cetățenești – unde putem merge, când putem merge acolo, cât timp ne este permis să stăm în acel loc, cu câți prieteni avem voie să ne vedem, dacă și când putem petrece timp cu familiile noastre, ce avem voie să le/ ne spunem, ce avem voie să cumpărăm (vezi raționalizarea produselor în Marea Britanie, cea mai recentă decizie luată de sistemul globalisto-capitalist). Și lista nu se oprește aici, ea continuă și va continuă și-n 2021!

Autoritățile și-au asumat controlul total asupra celor mai intime aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Suntem tratați, la nivel general, aidoma deținuților dintr-o închisoare, cărora li se spune cân d să mănânce, când să doarmă, când să facă exercitii fizice. Pentru bună purtare, cei închiși primesc privilegii, nouă ni se ridică anumite restricții de arafații aflați la butoane.

2020 – Anul 0! Lecția care ni se predă

Niciuna dintre măsurile abuzive luate de autorități la ordinul stăpânilor din corporații nu are de-a face cu vreun virus sau orice alt tip de amenințare pentru sănătatea publică. Să fim bine înțeleși: coronavirusul este real, au murit oameni din cauza SARS-CoV-2, dar de aici și până la o amenințare autentică la adresa sănătății publice a întregii planete, una care să justifice urgentele măsuri totalitare luate și daunele produse omenirii/ societății e cale lungă. Chiar dacă acceptăm argumentele „științifice” oferite de slujbașii Big Pharma, pur și simplu nu poți accepta transformarea întregului Pământ într-un coșmar dictatorial patologic ca răspuns la o astfel de amenințare. E nebunie curată!

Departe de a crede că așa trebuie luptat cu un virus. În schimb, graba cu care se vorbește despre Marea Resetare (The Great Reset) și noua lume ce urmează îmi arată altceva. Elita GloboCap știe ce face – predă o lecție și este o lecție despre putere. O lecție despre cine o are și cine nu. Iar numele lecției este „Uite ce îți putem face oricând vrem!”.

Ideea lecției este că întregul sistem corporatist care acționează ca o singură entitate globală poate, oricând dorește, să suspende simularea democrației și să ne frânge voința cu o forță despotică. Are puterea (I) să declare o „pandemie globală” sau orice alt tip de „urgență globalță”, (II) să anuleze așa-numitele „drepturi cetățenești”, „libertăți civice” (III) să ne bombardeze prin intermediul mass-media mainstream (presa controlată de sistem) cu minciuni și propagandă pentru luni de zile, chiar ani, de va fi nevoie, (IV) să cenzureze Internetul cu ajutorul marilor firme din IT, suprimând din fașă orice formă de disidență și probe împotriva propagandei „plandemiei Covid”, (V) să pună în aplicare tot felul de măsuri intruzive de securitate, care trebuie percepute ca o amenințare directă la adresa celor „necooperanți”.

2021 – The Great Reset! Este timpul pentru reeducare

Este timpul pentru reeducare. Este timpul pentru Revoluția Culturală. Nu Revoluția Culturală comunistă, Revoluția Culturală capitalisto-globalistă. Este timpul pentru „Noul normal”. Oh, da, lucrurile sunt pe cale de a deveni „normale”! Extrem de „normale”! Sufocant de „normale”! Aș spune chiar opresiv de „normale”.

De acum înainte, când sistemul globalist va transmite prin portavocile sale (arafații și rafilii noștri, faucii altora) că s-a întâmplat ceva grav, păi acel lucru se va fi întâmplat cu siguranță și exact așa cum se spune că s-a întâmplat, indiferent dacă s-a întâmplat sau nu! Și oricine spune că nu, va fi etichetat drept „extremist”, „adept al teoriilor conspirației”, „negaționist” și lista epitetelor poate continua. Iar pentru astfel de persoane, nu va exista milă (Spania tocmai ce a anunțat că pregătește o listă cu toți „coronascepticii” – persoanele care vor refuza vaccinarea)! Vor fi cenzurate, demonizate, lăsate fără loc de muncă, ostracizate social, cu libertățile anulate.

În noua normalitate, omul trebuie să facă ceea ce i se spune. Nu va pune întrebări, va crede orice, chiar dacă nu are sens.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
951 afisari

3 COMENTARII

  1. Cîte gînduri insiruite despre globalism ,
    Păi dacă ar fi global.
    Salariul minim de România ar fi egal cu cel din SUA sau Germania
    Totul este exploatarea „idiotilor din est”de către niște curve occidentale.

  2. Bun articolul. Peste ceva timp vei fi considerat și tu conspiraționist, împotriva sistemului.

  3. Nu poate ramane asa, omul trebuie sa gandeasca omul trebuie sa-si aleaga singur calea, chiar prin lupta. Sper ca binele va invinge!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger