AcasăSOCIAL19 elevi de top care învață în Sectorul 3, premiați de edilul...

19 elevi de top care învață în Sectorul 3, premiați de edilul Negoiță – GALERIE FOTO

Mai mulți elevi cu rezultate demne de toată lauda, care învață în Sectorul 3, au fost premiați. Edilul a ales să-i felicite pentru performanțele obținute, dar și pentru munca depusă pentru a ajunge să aibă rezultate de top.

Primăria Sectorului 3 a ținut să răsplătească excelența elevilor de 10 la examenele naționale și performanța de podium la olimpiada internațională de matematică. Astfel că, în cadrul unei festivități ce a avut loc recent, edilul Robert Negoiță a înmânat premii celor 19 elevi de top care, anunță Primăria, învață în Sectorul 3.

Astfel, 14 elevi de la școlile și liceele din Sectorul 3 care au obținut media 10 la sesiunea din vară a examenului de bacalaureat și a testelor de evaluare națională au fost premiați cu câte 5.000 lei.

Totodată, având în vedere că o echipă – formată din elevi care studiază în Sectorul 3 – s-a întors de la Olimpiada internațională de la Tokyo cu patru medalii de aur și una de argint, fiecare dintre ei a fost premiat cu 10.000 lei. Cu toții s-au autodepășit și au reușit să obțină performanțe extraordinare pentru ei și pentru comunitatea Sectorului 3 – transmite instituția condusă de Negoiță.

Ce le-a transmis edilul Negoiță

Primarul de sector i-a felicitat pe elevii premiați. Pentru performanța lor, dar și pentru cât au muncit pentru a obține aceste rezultate.

Vă felicit pentru performanța pe care ați obținut-o, vă felicit pentru ambiție, devotament și munca pe care ați depus-o să ajungeți în acest punct, atât de important pentru voi, dar și pentru noi, comunitatea Sectorului 3.

Totodată, deși știu că, pe mai departe, sunteți tentați să studiați în străinătate, vă încurajez ca ulterior să reveniți în țară. Sectorul 3 are nevoie de voi, administrația publică are nevoie de oameni tineri, bine pregătiți și ambițioși”, le-a transmis primarul Robert Negoiță, la festivitatea de premiere.

Primăria de sector amintește că, la nivelul medaliilor obţinute la olimpiada de matematică, România se situează pe locul I în clasamentul european și pe locul patru la nivel mondial.

Lista premianților:

1. Note de 10 obtinute la Evaluarea Nationala:

Agathie C.G. Maria – Scoala Gimnaziala Leornardo da Vinci

Botîrlăianu G.I. Andrei – Scoala Gimnaziala Leonardo da Vinci

Anghel L.C.Sabina Andra – Complexul Educational Laude- Reut

Antonescu Radu Mihai – Liceul International de Informatica Bucuresti ( ICHB)

Cononov Matei – Liceul International de Informatica Bucuresti ( ICHB)

Theodorescu Maria – Liceul International de Informatica Bucuresti ( ICHB)

Goșoniu Delia Mihaela – Școala nr 80.

Tiu Diana Eugenia – Școala nr 80.

 

Anton Maria Loreta Erika – Scoala nr 81.

Bratu Cristina Ioana – Scoala nr 81.

Hurloiu Robert Andrei – Scoala