AcasăUn concurent a impresionat juratii TOPCHEF cu un DESERT aparte: "Excelent. Bravo!"

Un concurent a impresionat juratii TOPCHEF cu un DESERT aparte: „Excelent. Bravo!”

A riscat, dar curajul i-a fost rasplatit! Unul dintre concurentii ramasi in competitia TopChef, de la Antena 1, a ales sa prepare un desert dificil. Efortul lui a meritat, pentru ca reactia exigentilor jurati a fost pe masura reusitei sale: verdictul primit a fost „excelent”.

Fie felul de baza cat de sofisticat, tot desertul a fost cheia succesului unui aspirant la trofeul show-ului culinar jurizat de chef Joseph Hadad, chef Nicolai Tand si chef Tudor Constantinescu. Alexandru Iacob a mizat pe „Baba au rhum”, un preparat fin, specific cofetariei frantuzesti.

Si cand spunem ca a riscat, nu exageram, dat fiind faptul ca Alexandru nu a uitat, cu siguranta, ca tocmai acest preparat i-a „rapit” unui concurent, sezonul trecut, sansa de as-i implini visul de a castiga marele premiu. A fost foarte aproape, dar totusi nu a fost sa fie, pentru ca specialistii nu au fost multumiti de preparatul primit la degustare. Nu a fost, insa, cazul tanarului Alexandru Iacob, care, dimpotriva, a facut senzatie cu desertul prezentat.

A primit lauda dupa lauda de la cei trei chefi. Expertii au apreciat deopotriva maiestria culinara, cat si curajul competitorului. „Sunt mandru de tine ca ti-ai asumat un rist. Cand am vazut desertul prima oara am crezut ca este uscat, dar cand l-am gustat, am vazut ca este excelent. Bravo lui ca a reusit sa-l faca!”, i-a transmis Joseph Hadad.

Daca sunteti curiosi sa aflati cum arata desertul preparat de Alexandru, nu ratati in aceasta seara, de la 20.30, o noua editie TopChef, la Antena1.

310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger