AcasăSalma Hayek: "L-am rugat pe Iisus sa-mi dea sani!"

Salma Hayek: „L-am rugat pe Iisus sa-mi dea sani!”

Salma Hayek (foto: myidol.ro)

Chiar daca acum Salma Kayek se poate lauda cu un bust generos, natura nu a fost de la inceput generoasa cu ea la acest capitol. Nu va ganditi ca actrita si-a pus implanturi cu silicon, ci s-a rugat cu disperare pentru a avea sani. Iar dorinta i-a fost implinita!

Salma Hayek (foto: myidol.ro)

Daca unele femei se roaga pentru sanatate, fericire, sau noroc in afaceri, ca tot e criza, altele cer sa… le creasca sanii! Prezenta in emisiunea „The Graham Norton Show”, Salma Hayek a facut, recent, o marturisire neasteptata pentru multi dintre fanii vedetei de la Hollywood: disperata ca nu are deloc forme feminine, adolescenta Salma s-a rugat cu disperare sa aiba si ea sani. „Eram cea mai mica de la mine din clasa si toate fetele incepusera sa aiba (sani-n.r). Iar eu nu aveam nimic – am fost foarte speriata”, a povestit actrita, conform Daily Mail. Si, pentru ca nu mai stia ce sa faca, a apelat la rugaciuni. „M-am dus la o biserica despre care se spunea ca are un sfant care poate face minuni. Mi-am pus mainile in apa sfintita si am inceput: ‘Te rog, Iisuse, da-mi sani’„, a mai spus actrita astazi in varsta de 45 de ani.

Din fata complexata ca nu are forme, Salma Hayek a ajuns sa fie considerata una dintre cele mai sexy femei de pe Planeta, dar si o actrita de succes. Casatorita cu Francois-Henri Pinault si mama unei fetite in varsta de patru ani, Valentina, Hayek isi promoveaza in aceste zile cel mai recent film, „Puss In Boots/Motanul incaltat”, in care joaca alaturi de Antonio Banderas.

3.849 afisari

2 COMENTARII

  1. Iisus face minuni in fiecare zi cu noi! Sa ne rugam pentru cele de folos noua, fiecaruia, si El ne va da.
    Acum… felicitari Salmei ca i s-a ascultat rugaciunea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger