AcasăSi-a salvat mama dupa cum a invatat din "Anatomia lui Grey"

Si-a salvat mama dupa cum a invatat din „Anatomia lui Grey”

(foto: captura Daily Mail)

Serialul „Anatomia lui Grey” este nu doar popular, ci si foarte util. O fetita de 10 ani si-a salvat mama, aplicand metodele de prim ajutor pe care le vazuse la televizor, puse in practica de personajele productiei americane.

(foto: captura Daily Mail)

Mama lui Madisyn Kestell a lesinat, dupa ce a suferit o criza foarte puternica de astm. Copila in varsta de 10 ani, care se afla in casa impreuna cu o prietena, nu a stat pe ganduri si a sunat imediat la salvare. Pana sa vina medicii, Madisyn i-a aplicat mamei sale tehnicile de prim ajutor, asa cum vazuse ca fac, in Spitalul Seattle Grace, personajele din serialul ei preferat.

Fetita i-a facut mamei sale respiratie gura la gura, potrivit Daily Mail. In tot acest timp, amica ei, Katelynn, i-a facut femeii in varsta de 36 de ani masaj cardiac. Totul s-a intamplat intocmai cum Madisyn si mama ei vazusera de atatea ori in „Anatomia lui Grey„. Medicii spun ca interventia celor doua copile a salvat viata pacientei si le-au laudat pentru curajul lor.

Serialul „Anatomia lui Grey”, cu Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl si Patrick Dempsey in rolurile principale, este foarte popular in lumea intreaga, castigand o multime de premii.

319 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un serial foarte bun care acum, in cazul acestei doamne, a fost si extraordinar de util.
    Personal am invatat cateva din tehnicile prezentate in acest serial si m-au ajutat, eu neavand nici o pregatire medicala precum nici acea copila. O mamica norocoasa cu o fetita curajoasa!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger