AcasăRecomandari„Sultana Hurrem” a inceput tratativele de pace cu producatorii lui “Suleyman Magnificul”

„Sultana Hurrem” a inceput tratativele de pace cu producatorii lui “Suleyman Magnificul”

Actrita Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, da semne ca ar dori sa se impace cu cei care au facut-o sa se prabuseasca de oboseala.

Fanii serialului cred ca „Suleyman Magnificul” va deveni de-a dreptul plictisitor fara Hurrem-Meryem Uzerli

Aflata inca pe un pat de spital din Germania, Meryem Uzerli, care a fost diagnosticata acum aproape o luna cu sindromul oboselii cronice, incearca sa cada la pace cu producatorii serialului „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”. Desi acestia au muncit-o pana au facut-o sa cedeze fizic si psihic, actrita pare ca ar vrea sa reinnoiasca prietenia cu ei. Asta, chiar daca producatorii au anuntat ca filmarile vor continua si fara Meryem, iar barfitorii au dat de inteles ca se cauta deja o alta interpreta pentru sultana Hurrem.

„Intai de toate, as vrea sa le multumesc producatorilor lui «Suleyman Magnificul» si intregii echipe pentru acest serial minunat. In perioada in care am lucrat pentru acest film, am capatat o multime de prieteni adevarati –Dumnezeu sa-i binecuvanteze”, a scris actrita din spital, cautand parca sa isi linisteasca admiratorii, dar si sa le inchida gura celor care sustin ca ea si „parintii” serialului ar fi pe picior de razboi. „Ma simt din ce in ce mai bine, dar inca nu mi-am revenit complet. Am nevoie de toata dragostea voastra”, a adaugat Meryem, subliniind ca este mai mult decat recunoscatoare pentru sansa de a fi aparut in „Suleyman Magnificul”. Mesajul „sultanei Hurrem”  nu a facut decat sa ii umple de bucurie pe admiratorii ei infocati, care i-au transmis ca, de cand nu mai apare ea, „Suleyman Magnificul” nu mai e deloc magnific. Lucru, de altfel, reflectat si de audientele dezastruoase ale episodului 101, primul difuzat fara Hurrem.

In aceste conditii este foarte posibil ca producatorii serialului sa mai renunte la tafna si sa inmoaie tonul, asteptand-o pe Meryem sa isi revina si chiar rugand-o sa se intoarca in film, in conditiile impuse de ea. Nu de alta, dar sa nu se duca audientele in cap de tot.

author avatar
Alina Creanga
3.189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger