AcasăRecomandari„Suleyman Magnificul” isi inchide „Haremul” din Turcia si pleaca in China

„Suleyman Magnificul” isi inchide „Haremul” din Turcia si pleaca in China

Plecarea din serial a actritei Meryem Uzerli si inlocuirea ei cu Vahide Gördüm face victime colaterale. Producatorii au decis sa puna punct parodiei „Harem”, difuzate de postul Tv Fox Turcia, din pricina audientelor care s-au dus in cap de-a dreptul.

Parodia „Harem” rula in paralel cu serialul „Suleyman Magnificul”
Suleyman Magnificul ataca Italia si China

Cine s-ar fi gandit ca plecarea din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” a frumoasei Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, va isca atatea discutii si va determina incheierea inainte de vreme a unor proiecte Tv care se bucurau de mare succes? Bunaoara, sefii postului de televiziune Fox Turcia au decis sa puna punct serialului de comedie „Harem”, de fapt o parodie la „Suleyman Magnificul”, din pricina scaderii dramatice a numarului de telespectatori.

Din cate se pare, telespectatorii aveau obiceiul sa urmareasca peripetiile sultanului Suleyman (Halit Ergenç) si ale temperamentalei Hurrem (Meryem Uzerli), iar apoi dadeau iute pe parodia turceasca in genul celei facute de „Mondenii”, pentru a vedea cum sunt tratate in cheie comica aproximativ aceleasi intamplari. Disparitia din „Suleyman Magnificul” a roscatei Meryem a lovit insa naprasnic in „Harem”, care si-a dat ultima suflare. Cine sa se mai uite la filmul de comedie cand nu stim bine ce o sa se intample in filmul istoric, au comentat telespectatorii turci.

Desi toata lumea deplange incheierea socotelilor dintre Meryem Uzerli si „Suleyman Magnificul”, producatorii nu dau semne ca ar fi disperati. Ba, mai mult, fac importante miscari de trupe. De exemplu, cu tot scandalul iscat, au reusit sa isi vanda filmul in China si Italia, ceea ce le va aduce cateva milioane bune de telespectatori, care, cu siguranta, vor compensa pierderea de public din Turcia. In ceea ce priveste difuzarea lui „Suleyman ” in Italia se inregistreaza chiar si o premiera, aceasta fiind prima productie realizata in Turcia care ajunge pe micile ecrane din Cizma.

[youtube]PXaLb5cltoQ[/youtube]

author avatar
Alina Creanga
3.491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger